avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce anume trebuie sa fac pentru a-mi vedea fetita?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce anume trebuie sa fac pentru a-mi vedea fetita?

Am nevoie pt. a intelege ce anume trebuie sa fac si de data asta. Desi am destule probleme ,dar as vrea sa-mi raspundeti. Fetita mea este la fostul meu sot, legea a hotarat ca 10 zile sa fie la el si 4 zile sa fie la mine. Dar de 3 ani lupt cu el , caci nu vrea sa colaborez cu el. Si acum mi-a interzis sa vorbesc cu fetita,i-a interzis sa ma sune si sa vorbeasca cu mine si sa o sun si eu pe ea. Am depus si hartie la protectia copilului ,am fost tot timpul la ei, si tot nu fac nimic. Fosta avocata mea, de acum 3 ani care a fost pt. divort,a spus ca va vorbi cu un mediator, aceea persoana care impaca intre noi doi, ca sa vorbim sa vadem cum sa rezolvam problema care nu vrea fostul meu sot, sa colaboreze cu mine si ma hartuieste tot timpul si ma ameninta. Prin mesaje,caci si el si-a inchis telefonul si nu vrrea sa il sun sa colaborez, si ceea ce mi-a ramas e ,mesajele. Cum sa fac ? Caci fetita sufera sa vada comportamentul lui. Si sufar si eu si nu mai pot lupta cu el. Nu mai pot sa vad ca ma ameninta prin mesaje. Un avocat nu-mi permit, dar oare pot sa lupt eu singura la tribunal? Pot eu sa deschid un procesc impotriva lui ,de una singura? Ce anume pot face eu? Astept un raspuns. Va multumesc si la revedere.
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 10:04, 4 Ianuarie 2012
apelati la un executor care sa va ajute sa luati fetita conform programului stabilit de instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot avea dreptul de ami lua si eu copilul in timpul liber? daca fosta sotie nu mil da. 0734966966 0734966966 BUNA SEARA, MA NUMESC DAVID AM 27 DE ANI IN ACTE SUNT CASTATORIT DE 9 ANI DIN CARE A REZULTAT UN COPIL IN VARSTA DE 4 ANI. EU DE UN AN DE ZILE NU MAII SUNT CU ... (vezi toată discuția)
"arestat" la domiciliu?! Elann Elann Buna ziua! Dupa un divort interminabil (si acum e recurs pentru dreptul de vizita al meu pentru copil), am reusit ca in vacanta de iarna, asa cum este ... (vezi toată discuția)
Plangere politie impotriva fostului sot ContSters81546 ContSters81546 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa formulez o plangere la politie impotriva sotului cu care sunt in proces de divort si care ma hartuieste. In prezent ... (vezi toată discuția)