avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate CUM POT AVEA DREPTUL DE AMI LUA SI EU COPILUL IN ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

CUM POT AVEA DREPTUL DE AMI LUA SI EU COPILUL IN TIMPUL LIBER? DACA FOSTA SOTIE NU MIL DA.

BUNA SEARA, MA NUMESC DAVID AM 27 DE ANI IN ACTE SUNT CASTATORIT DE 9 ANI DIN CARE A REZULTAT UN COPIL IN VARSTA DE 4 ANI. EU DE UN AN DE ZILE NU MAII SUNT CU FOSTA SOTIE, DIN MOTIVE CA AM PRINSO CA VORBEA CU ALTCINEVA PE TELEFON SI SE INTANLEA LA LOCUL DE MUNCA CU EL. SI AM DECIS SA PLEC DIN CASA UNDE LOCUIAM CU EA. EU ACUM STAU CU CHIRIE,SI AM INCEPUT O NOUA RELATIE CU ALTCINEVA. PROBLEMA ESTE CA FOSTA NU VREA SA LASE SI FETITA LA MINE IN TIMPUL LIBER, FETITA CAND O SUN PALNGE SI SPUNE CA VREA LA MINE, SA MA DUC SA O IAU DE ACOLO. FOSTA SOTIE MA AMENINTAT CA SE ARUNCA CU COPILUL IN FATA MASINI,SI DACA VREAU SA O MAI VAD SA O CAUT IN PAMANT. MA AMENINTAT CA TUNDE FETITA CA A PUS ACTUALA CONCUBINA MANA PE FETITA. EU NU VREAU CA FETITA SA PATEASCA CEVA RAU,VREAU DOAR SA AM SI EU DREPTUL SA O POT LUA IN TIMPUL LIBER SA O PLIMB, SA II FAC POFTELE SA CONTRIBUI LA EDUCATIA EI. DAR NU MA LASA FOSTA SOTIE. VA ROG FRUMOS SPUNETI-MI CE ESTE DE FACUT??? MULTUMESC FRUMOS PT ORICE RASPUNS MI-L VETI DA.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:50, 5 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa formulati o cerere de divort in care sa solicitati si exercitarea autoritatii parintesti de ambii parinti si stabilirea domiciliului minorei la dumneavoastra.
Solicitati, separat, prin ordonanta presedintiala stabilirea domiciliului minorei la dumneavoastra.
Solicitati, daca aveti probe infailibile, ordin de restrictie in privinta mamei fata de minora admitand sa-si vada copilul doar in prezenta dumneavoastra aratand ca a amenintat ca se sinucide si ea si omoara copilul si aratand ca a maltratat minora tunzand-o doar pentru ca a fost atinsa de concubina dumneavoastra.
Consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor rosuvicki rosuvicki Am mai multe nelamuriri: Sotul meu a fost casatorit anterior, in urma divortului a cedat copilul minor pentru crestere si educare mamei, deoarece a tinut cont ... (vezi toată discuția)
Lipsire de libertate si amenintare danuta2010 danuta2010 buna ziua, am si eu o intrebare. sa incep prin a povesti ce s-a intamplat. sunt divortata din septembrie 2014. custodie comuna, domiciliul fetitei la ... (vezi toată discuția)
Poate sa imi ia copilul? kitty2013 kitty2013 Buna ziua! Am o fetita de aproximativ 2 ani , concubinul meu (tatal acesteia) a recunoscut-o la nastere. M-am certat cu concubinul meu de nenumarate ori ... (vezi toată discuția)