avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale srl sau IF in 2012
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

srl sau IF in 2012

buna ziua
as dori ca in 2012 sa incep impreuna cu sotul meu o mica afacere de reincarcare cartuse+centru copiere
ca forma de organizare care ar fi mai avantajoasa pt noi srl sau IF?multumesc
Cel mai recent răspuns: miha hu , utilizator 20:02, 4 Ianuarie 2012
Daca nu intentionati sa angajati personal este foarte buna varianta IF..
Un SRL platitor de impozit pe profit 16% si de tva
Deoarece nu veti avea venituri repetitive pentru a va clasifica ca activitate dependenta, este avantajoasa si modalitatea de impozitare a Intreprinderii Individuale (nu neaparat Familiale). Oricum puteti include 5 CAEN uri si puteti avea si salariati. Nu cred ca pentru inceput este de dorit sa fiti platitori TVA.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2012
Alex Chiciu, Avocat
am auzit ca se mai poate srl-d cu niste bani de la stat, mai e valabil in2012
Inca nu se stie cum vor evolua lucrurile cu acele finantari in 2012.

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala, pfa sau srl ? anitsirc anitsirc [i]Buna ziua! Apreciez raspunsurile primite in acest forum, sunt oferite de oameni competenti. Orice raspuns imi veti oferi va fi binevenit si ma va ajuta ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura reincarcari cartele mihaela0926 mihaela0926 va rog sa-mi spune-ti daca reincarcarile la cartele telefonice ale administratorului sunt nedeductibile sau deductibile. mentionez ca administratorul ... (vezi toată discuția)
Cod caen intreprindere individuala rusugaby rusugaby Buna ziua, As dori sa infiintez o intreprindere individuala cu ajutorul careia sa intreprind urmatoarele activitati: * Multiplicari (Xerox) alb-negru si ... (vezi toată discuția)