avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Stalpi Enel pe proprietatea mea
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Stalpi Enel pe proprietatea mea

Am o intrebare , daca proprietatea este tranzitata de reteau enele, adica conexiunea stalp - cosola - stapl, se poate cere companieli Enel eventuale despagubiri,avand in vedere acest lucru.......:D
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:22, 4 Ianuarie 2012
Pe forum sunt mai multe discutii pe aceasta tema.
Una dintre ele este aceasta:
www.avocatnet.ro/content/for...

Sau la acest link, rezultatele cautarii pe forum a discutiilor care v-ar putea interesa:
www.avocatnet.ro/content/for...

Citit-le si vedeti in ce masura va ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalp de curent pe proprietate privata RevoMan RevoMan Buna ziua,am si eu cateva intrebari in legatura cu un stalp de curent care este situat pe proprietatea mea.Ridicarea stalpului de curent a fost facuta in anul ... (vezi toată discuția)
Renovare spatele casei in curtea vecinului popd_ms popd_ms Buna ziua, Am cumparat anul trecut o casa pe care am renovat-o, mai putin un perete la care accesul il pot avea doar prin curtea vecinului. Anul acesta vreau ... (vezi toată discuția)
Anexa 24 apatrascu apatrascu ce acte imi trebuie sa o obtin (vezi toată discuția)