avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

comodat

buna ziua

pot face contract de comodat intre mama si mine pe bunurile din casa de gen frigider, aragaz, masina de spalat, mobila. toate au fost cumparate de mama mea. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:01, 4 Ianuarie 2012
Puteti, dar de ce ati face-o?
da. de ce nu? dar de ce trebuie sa faceti contract de comodat?
Prin comodat se cedeaza doar dreptul de folosinta, pentru dreptul de proprietate ai nevoie de vanzare. Deci in cazul de fata nu vad nicio utilitate.
risc sa fiu executat silit. daca nu am casa, masina, mai ramin bunurile din casa si salaru. daca ar exista acel contract de comodat as impiedica executarea silita a lucrurilor . cerect ???? sau nui corect
Nu are rost sa te complici pentru bunuri, nu am auzit sa execute bunuri mobile pana acum.
Executarea unui frigider SH nu-i ajuta cu nimic, cel mai probabil vor pune poprire pe salariu.

Alte discuții în legătură

Executare silita bunuri mobile Mario_IS Mario_IS Buna seara, Am urmatoarea situatie. Fratele meu a facut un imprumut la o banca, a ramas cu ratele in urma si a ajuns sa fi executat silit. Initial i s-au ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters429609 ContSters429609 Se pot executa silit bunuri mobile ca: mobila, frigider, raragaz, televizor, calculator, covor ? Se considera bunuri de stricta necesitate? Multumesc! (vezi toată discuția)
Executare silita imobil IBrandusa IBrandusa Buna ziua, aveti idee din momentul primirii instiintarii executarii silite, cat dureaza pana la evacuarea din casa? Si daca e legal sa puna proprire si pe ... (vezi toată discuția)