avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu

De ce acte am nevoie pentru a schimba sediul unei societati?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 11:41, 4 Ianuarie 2012
In principiu hotararea adunarii generale a asociatilor sau decizia asociatului unic, dovada noului sediu care poate fi contract de comodat sau de inchiriere, acordul asociatiei de proprietari sau al vecinilor daca este cazul, actul constituitv actulizat, cu noul sediu, certificatul de intregistrare in original si certificatul constatator.Daca persoana care face formalitatile la registrul comertului nu are calitatea de administrator va depune o imputernicire

mai multe detalii pe [ link extern ]


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare schimbare sediu Altheea Altheea Buna ziua, In cazul schimbarii sediului unei firme, persoana care depune actele la Registrul Comertului are nevoie de procura speciala legalizata data de cei ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament sediu firma kamellia kamellia Buna seara, Intentionez sa vand un apartament in care am sediul unei firme in functiune. Doresc sa inchei vanzarea cat mai repede, pentru ca am gasit foarte ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social si asociat unic ilmir ilmir Buna seara Am si eu o problema vreau sa preiau firma tatalui meu si sa ii mut sediu in alt judet daca imi poate spune si mie ce pasi trebuie sa parcurg caci ... (vezi toată discuția)