Ovexx a scris:
Eu am cumparat un apartament incheind un contract de vanzare cumparare la NOTAR cu persoana ...Y in anul 2009 la 31 iulie fara adeverinta de la asociatie, omisa de porsoana …Y. NOTARUL-ul m-a informat verbal doar ca in 4 luni de zile persoana …Y nu poate cumula datorii mai mult de 1400 ron
Am subliniat ceea ce ati scris si unde cred eu ca ati gresit. Dumneavoastra, cumparatorul, vazand ca vanzatorul nu are adeverinta eliberata de asociatie,. trebuia sa va sesizati, sa fiti precaut si sa mergeti la asociatie. Acolo aflati de intreaga suma cegreva apartamentul respectiv. Si-atunci va intelegeati cu vanzatorul, scadea pretul, preluati dv debitul si totul era in regula.
Daca lucrurile s-au petrecut asa cum spuneti, inseamna ca ati fost pacalit de cel de la care ati cumparat. Poate trebuia sa va dea de gandit si perioada scurta, de doar 4 luni de cand acesta a cumparat apartamentul si pana vi l-a vandut dumneavoastra. El a stiut de datorii si-a vrut sa scape rapid de apartament.
Poate si dv l-ati cumparat sub pretul pietii si-atunci achitand acea datorie poate nu pierdeti prea mult.
Dar puteti sa-l actionati in instanta pe cel de la care ati cumparat pentru ca a ascuns adevarul si a vandut un apartament care era grevat de datorii.