avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... parintii vand buc.de teren unuia dintre copii...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

parintii vand buc.de teren unuia dintre copii...

Este posibila aceasta tranzactie : vanzare teren proprietatea parintilor catre unul dintre copii?
Daca da, care este procedura? Multumiri anticipate. Dia
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:25, 18 Octombrie 2008
Da, se poate.Mergeti la notar dupa ce v-ati inteles la pret cu pariontele.

avocat Claudiu Lascoschi
da, daca aveti si alti frati, este bine sa incheiati un act de vanzare-cumparare, NU donatie.
este ideal ca in momentul vanzarii sa fie prezent un martor la notar, martor care sa "vada" ca ati achitat un pret real.

av. vasilescu
Odata incheiat actul de vanzare-cumparare va mult prea greu de anulat de ceilalti mostenitori.
Cu donatia nu este bine pt dvs.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vânzare-cumpãrare- pret fictiv Soffia Soffia Bună ziua, În cazul unei vânzări a unui imobil, încheiat între părinţi şi unul dintre fii, poate fi atacat de ceilalti fii daca în spatele acestei ... (vezi toată discuția)
Act vanzare-cumparare nedumerita25 nedumerita25 Am inteles ca un act de vanzare-cumparare cu uzufruct, intre un parinte si unul din copii poate fi atacat de catre ceilalti copii, ca mostenitori ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de vanzare_cumparare! mire75 mire75 Buna ziua,am nevoie de sfatul dvs.Am cumparat un imobil de la mama mea,cu contract de vanzare-cumparare,in forma autentica,fara clauza de intretinere,abitatie ... (vezi toată discuția)