avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru alcool la volan

Am un dosar in politie de un an si doua luni, am depus o cerere de recalculare a alcoolemiei, s-a aprobat, s-a facut si recalcularea insa nu am platit taxa la medicina legala si dosarul oarecum e blocat. Cat timp mai poate sta in aceasta situatie?
Daca nu platesc aceasta taxa in cele din urma o va plati politia si dosarul va merge in tribunal? Cat timp poate dura un dosar penal, deja a trecut un an si doua luni? Intreb asta deoarece vreau sa plec in strainatate. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: spike00spiegel , utilizator 17:43, 4 Ianuarie 2012
nu sunt sigur dar fapta se prescrie in 3-5 ani..poate e mai bn sa taraganati dosarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fapta se prescrie apascaloaie apascaloaie Am un dosar in politie de un an si trei luni, am depus o cerere de recalculare a alcoolemiei, s-a aprobat, s-a facut si recalcularea insa nu am platit taxa la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcoolemie karmania karmania Buna ziua. sunt cetatean roman cu permis german si am avut 0.46 in aerul expirat si 0.85 si 0.60 la 1 h la iml. am cerut recalcularea. este posibil ca in ... (vezi toată discuția)
Recalcularea alcoolemiei - obligatorie? cristi777 cristi777 Buna ziua! Recalcularea alcoolemiei la IML este obligatorie? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)