avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Plata taxa judiciara de timbru prin \"internet ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plata taxa judiciara de timbru prin "internet banking"

Buna ziua. Pot să platesc o taxă judiciară de
timbru(în valoare de 6,0 + 4,0 lei - pentru investirea cu titlu executoriu a unei sentinte) prin internet banking ? Desi am citit - tot pe un site de specialitate - că se poate, grefiera şefă de la Judecătoria Braşov mă trimite musai la Trezorerie - unde sunt cozi imense acum şi or să mai fie o bucată de vreme - pentru ca ei au nevoie de "originalul" chitanţei şi ea nu a mai auzit de un caz similar !? Ce-i drept, de pe pagina mea de internet banking care atestă plata şii scopul acesteia, nu pot decât sa fac un "print". Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:54, 4 Ianuarie 2012
incercati sa platiti taxa la CEC pe raza judecatoriei, cred ca scapati mai repede.

Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru judiciar-cine trebuie sa plateasca? danflisc danflisc Sotia mea vrea sa deschida o actiune taxata cu 19 lei la Judecatoria Bolintin Vale. Am intrat pe just.ro, am aflat destinatia banilor si beneficiarul. Ce ma ... (vezi toată discuția)
Plata taxa rezervare denumire ong online moonprincess moonprincess Buna ziua, As dori sa stiu daca pot achita taxa de rezervare a denumirii unui ONG prin internet banking si care este exact valoarea acestei taxe, 5 sau 36 ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru bog2k3 bog2k3 Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am depus la judecatoria Buftea o contestatie impotriva unui proces verbal rutier. Am primit acasa in plic (eu sunt din ... (vezi toată discuția)