As dori sa stiu daca pot achita taxa de rezervare a denumirii unui ONG prin internet banking si care este exact valoarea acestei taxe, 5 sau 36 de lei?
Multumesc!
Este 36 lei-platiti in contul 20A3650008609468-alte venituri la Trezoreria statului Bucuresti si trebuie sa anexati chitanta in original la cererea prin care solicitati dovada disponibilitatii denumirii.
Taxa e de 36 de lei inca din vara anului trecut. Cum insa se cere anexarea in original a chitantei, si cum conform legii o chitanta e in principiu valabila doar cu semnatura olografa si stampila rotunda aplicata de emitent, ce veti anexa? Extras de cont semnat si stampilat de banca, in care sa se evidentieze acea plata? Sau stiti sa fi aparut vreun act normativ care sa instituie pentru cazul platilor online o derogare de la actuala regula generala a necesitatii semnarii si stampilarii chitantelor? Ca eu stiu doar la facturi sa fie eliminata cerinta semnarii si stampilarii de catre emitent.... Dar nu am studiat serios subiectul in ultimii ani, asa ca nu sutn sigur si de aceea intreb....
Nu stiu exact, am auzit cum ca ar exista o posibilitate dar nu am gasit informatii clare... Am achitat taxa la trezorerie, insa ma voi interesa pe aceasta tema pe viitor
Taxa e de 36 lei, totodata s-a marit perioada de valabiliatate de la 3 la 6 luni, cu drept de prelungire pentru inca 3 luni, in care caz mai achitati 18 lei. La cererea pentru rezervare denumire se anexeaza chitanta in original, acum ma gandesc cum faceti dovada platii online.:O
teoretic se poate si plata online. Trebuie sa identificati contul de trezorerie aferent localitatii dvs. pe baza acelui cod precizat mai sus (contul va fi distinct dar contine un cod din cateva cifre care este valabil pt toate trezoreriile).
Cred ca mai bine mergeti pana la trezorerie.