avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... intrebare denumire asociatie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

intrebare denumire asociatie

buna ziua

pentru rezervarea denumirii unei asociatii am inteles ca trebuie platita o taxa de 5 lei in contul trezoreriei.
acum,intrebarea mea este eu ma duc la trezoreria sectorului 5 -unde o sa fie sediul asociatiei,sau la trezoreria sect 3 unde locuiesc?

in afara de chitanta si cerere nu mai trebuie depus nimic la min justitiei pentru rezervarea denumirii?

pentru un club sportiv ce ordonante sau legi scriu pe cerere?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:24, 16 August 2009
nu are importanta locul in care depuneti taxa de rezervare denumire, contul este unic..

pt ministerul justitiei, taxa si chitanta, pastrati confirmarea de primire
În vederea rezervării denumirii, este necesară completarea unei cereri (model în Anexa la Ordinul Ministrului Justiţiei nr. 954/2000) şi ataşarea dovezii în original a achitării tarifului de 5 RON, la orice unitate a Trezorerie, în contul 20360150-„Alte venituri”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire asociatie roxy_dancer007 roxy_dancer007 Data post: Luni, 13 Iulie 2009, 10:53 Subiect: intrebare denumire asociatie buna ziua pentru rezervarea denumirii unei asociatii am inteles ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Rezervare nume partid mircea2010 mircea2010 Sunt interesat de conditiile si procedurile pentru rezervarea denumirii si procedura inregistrarii unui partid! Nu stiu daca am ales categoria si forumul ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie nonprofit marym marym Buna ziua, va rog frumos sa-mi raspundeti la cateva intrebari. Vindecat pentru a ajuta la vindecarea altuia.Acesta este scopul pentru care doresc sa ma ... (vezi toată discuția)