avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Desi am primit fisa postului, nu pot sa-mi exercit ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Desi am primit fisa postului, nu pot sa-mi exercit atributiile prevazute in aceasta intrucat nu am acces la documente

lucrez ca functionar public intr-o primarie. Am fost referent in cadrul unui compartiment, apoi promovata pe studii superioare in cadrul altui compartiment, pe un alt post in profilul studiilor absolvite. Dupa un timp, am primit fisa postului cu atributii specifice noului post. Problema este ca desi detin aceasta fisa, nu imi pot intra in atributii, intrucat nu mi se predau documentele de la noul loc de munca. Sunt pacalita de aproape un an ca mi se vor preda dar nu se intampla acest lucru. Practic nu am acces nici in birou, nici la documente. ce pot sa fac in aceasta situatie ? problemele pe care ar trebui sa le rezolv eu le rezolva un alt functionar, care detine un alt post. Multumesc ptr. ajutor.
desigur se gasesc sarcini auxiliare, care nu sunt trecute in fisa postului, cineva are interes sa nu predea activitatea ce mi se cuvine, invocand posibila restructurare si sa fie sigura pe unul din cele 2 posturi pe care le controleaza acum, fiind in gratiile sefilor. eu va intreb cinstit ce pot face ptr. a-mi apara drepturile mele si de a nu fi impinsa de altii spre necazuri. Desigur imi doresc din tot sufletul sa-mi desfasor activitatea ptr.care sunt pregatita si mai am si decizie de numire pe post. Credeti ca sunt in postura de a putea refuza dispozitiile ce mi se dau?
In acest sens, sesizati conducerea primariei .. primarul , viceprimarul
Din pacate primarul este cel care promite verbal ca rezolva problema si nu o rezolva; insemnand un birou cu mijloacele necesare ptr.desfasurarea activitatii plus predarea lucrarilor ce mi se cuvin. Cui sa ma plang? Daca solicit scris sigur voi avea parte de decizii luate la nervi, si care sa ma umileasca.
Nu aveti cui sa va mai plangeti , poate doar la ANFP - Ag.Nat. a Funct,Publici
mi s-a sugerat subtil ca are cunostinte acolo. Dupa cum vedeti, teroare e putin spus. Probabil sunt un fel de cobai, si asteapta sa cedez psihic intr-o zi. Deja sunt privita ca o paria. Nu am avut nicio abatere, greseala mea a fost ca nu am stiut ca postul pe care am fost numita era un post pastrat acolo, ptr.zile negre.

Alte discuții în legătură

Contabil sef primarie de comuna iojamaria iojamaria Buna seara. As dori cateva precizari in ceea ce priveste posibilitatea existentei in statul de functii al unei primarii de grad I a postului de contabil sef, ... (vezi toată discuția)
Cum se face predarea documentelor gestionate in cazul incetarii raporturilor de serviciu imotepha imotepha sunt functionar public si ma intereseaza cadrul legal care stabileste modul in care se face predarea documentelor gestionate in perioada in care am detinut ... (vezi toată discuția)
Razbunare primar? MERKAT MERKAT Buna ziua,va prezint o situatie intalnita intr-o institutie publica locala cu edil PDL-ist. E vorba de persoana mea care in luna ianuarie 2010, ocupa o ... (vezi toată discuția)