avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa inmatriculare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa inmatriculare

in iunie 2007 am achzitionat o masina noua de la skoda rominia si am platit la finante taxa inmatriculare 2750 ron .Am sanse sa-mi recuperez acesti bani? care sint pasi de urmat pt aceasta cauza? multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 19:55, 4 Ianuarie 2012
nu... trebuia sa o cumparati second hand din UE pentru a va primi inapoi banii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de prima inmatriculare jamesbond12 jamesbond12 Am platit taxa de prima inmatriculare, in sept. 2008, pe OUG 50/2008.Acum am demarat procedura pentru recuperarea taxei.am respectat procedura prealabila ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de prima inmatriculare rabusanuraluca rabusanuraluca Buna ziua va rog frumos sa-mi spuneti, in vederea evitarii unor cheltuieli inutile, daca sunt sau nu indreptatita sa actionez statul in judecata pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare autoturisn nou inmatriculat in anul 2007 petricagri petricagri Va rog să mă ajutați.Am cumpărat în anul 2007, noiembrie , un autoturism Skoda nou de la un delar autorizat și am plătit taxa de primă ... (vezi toată discuția)