avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa poluare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa poluare

in dec 2009 am cumparat o masina veche din germania euro 4.in ianuarie 2010 am platit la trezorerie 2352 ron taxa poluare ,ce sa fac sa-mi recuperez banii? multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 20:33, 4 Ianuarie 2012
Depuneti la Tribunal - Sectia contencios administrativ o actiune avand ca obiect restituire taxa de poluare. Aveti nevoie de actele masinii, chitanta cu care ati achitat taxa, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare oprea_rodica68 oprea_rodica68 In anul2008 am cumparat o masina adusa din Germania si am platit taxa de prima inmatriculare in valoare de 1800ron.Este posibil sa-mi pot recupera acesta ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare vilcuvioleta vilcuvioleta am cumparat o masina din germania si in 03 2009 am platit taxa de poluare cu valoare de 4 400lei . va rog sa-mi spuneti daca pot recupera aceasta si daca o pot ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare agentie.fibec agentie.fibec am achizitionat un autoturism nou in dec 2009, si in feb 2010, firma de leasing m-a obligat sa plaresc taxa de poluare, pe care ei o platisera din 12 ian ... (vezi toată discuția)