avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recuperare taxa de poluare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recuperare taxa de poluare

am cumparat o masina din germania si in 03 2009 am platit taxa de poluare cu valoare de 4 400lei . va rog sa-mi spuneti daca pot recupera aceasta si daca o pot recupera , dupa ce voi vinde masina cumparatorul va plati si el aceasta taxa?
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2012
vilcuvioleta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 11:17, 20 Noiembrie 2012
puteti recupera taxa daca faceti cerere de chemare in judecata la tribunal. noul cumparator va achita taxele prevazute de lege la momentul achizitiei autovehiculului.
taxa o puteti recupera dv. prin actiune in contencios administrativ, avand in vedere ca ati achitat-o dv., daca vindeti masina cumparatorul nu mai trebuie sa achite din nou taxa de poluare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare vio58 vio58 in dec 2009 am cumparat o masina veche din germania euro 4.in ianuarie 2010 am platit la trezorerie 2352 ron taxa poluare ,ce sa fac sa-mi recuperez banii? ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare oprea_rodica68 oprea_rodica68 In anul2008 am cumparat o masina adusa din Germania si am platit taxa de prima inmatriculare in valoare de 1800ron.Este posibil sa-mi pot recupera acesta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto 2012 ContSters238413 ContSters238413 In anul 2008 luna Noiembrie am cumparat o masina second din Germania pe care am inmatriculato si am platit taxa in suma de 1000 euro pe care ulterior am ... (vezi toată discuția)