avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... nelamurire contract imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

nelamurire contract imprumut

Buna seara,

Am contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca si recitind zilele acestea contractul am gasit niste articole pe care nu le inteleg si sper sa ma lamuriti.
La ''Garantii si asigurari'' se mentioneaza ''ipoteca de rang 1 constituita asupra imobilului'',pentru ca apoi aceasta ipoteca sa devina ''bunuri imobile ce fac obiectul garantiilor mentionate la art.5.1 evaluate de Banca,raportul de evaluare fiind pastrat de Banca''. De asemenea, ''bunurile imobile aduse in garantie vor fi asigurate pe toata durata creditului...''
De ce se foloseste pluralul? Banca mi-a cerut o singura garantie. La ce se refera prin ''bunuri imobile''?
La ''Cazuri de culpa'' este prevazut: ''diminuarea cu rea credinta de catre Imprumutat/Co-Debitor si/sau Garantul Ipotecar(daca este cazul) a valorii averii personale prin instrainarea bunurilor(inclusiv cele care fac obiectul garantiei mentionate...''
Ce sa inteleg? Ca in momentul de fata nu mai pot dispune de frigider, tv, aragaz,etc. pt. ca a scazut valoarea imobilului? N-am semnat nici un act in sensul ca pun la dispozitia Bancii ''averea mea personala".

Cu multa stima

Alte discuții în legătură

Intrebare dude dude Buna ziua, Sora mea se confrunta cu o problema referitoare la banci si la recuperare. A facut un imprumut in 2008, cu ipoteca pe un teren. Acesta a fost ... (vezi toată discuția)
Poate creditorul ipotecar de rang ii sa ceara scoaterea la licitatie a imobilului si sa determine exigibilitatea unei creante garantate cu ipoteca de rangul i? G_A_F G_A_F Am consultat capitolul de executare silita din vechiul cod de procedura (aplicabil in cazul de fata) si nu m-am lamurit pe acest aspect. Sa spunem ca am ... (vezi toată discuția)
Ipoteca bancii pe 15 ani si...alti creditori Irina S. Irina S. Daca exista un imobil ipotecat de catre banca, pe o perioada de 15 ani dar intre timp apar alti creditori chirografi, ce se intampla cu bunurile ipotecata in ... (vezi toată discuția)