avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu min pe economie 2012
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu min pe economie 2012

Buna ziua
Stie cineva sa mi spuna si mie care e val salariului minim pe economie pe 2012 caci as vrea sa mi platesc anticipat 7 luni.
Cota e tot 31.5 %??
Eu nu stau in ro dar as vrea sa continui sa mi platesc acesti bani pt indoielnica pensie romaneasca....as putea sa platesc numai pt pensie caci somera in Ro nu voi fi niciodata ...?? Daca da cum s ar putea face asta??
Multumesc mult de deslusire.
Cel mai recent răspuns: carmaw , utilizator 12:51, 5 Ianuarie 2012
Salariul minim brut pe economie in 2012 este de 700 lei.
Mergeti la Casa de pensii din localitatea unde aveti domiciuliul si va rezolvati totul.
Sigur trebuie sa mergeti pe la Casa judeteana de pensii,unde se va lamuri:-salriul minim fiind de 700 lei-2012,cota dv-stra cuvenita la impozitare!
Multumesc de raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul aplicabil in 2011 Roxy30 Roxy30 Buna ziua, am si eu o mica nelamurire, pe care nici cei de la itm nu o pot deslusi. Conform hotararii date in luna decembrie 2010, salriul minim garantat in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa inchei contracte de asigurare, care sunt cotele contributiilor sociale? euTU euTU Buna ziua, va rog sa imi spuneti care sunt contributiile lunare pentru CAS si CASS pentru anul in curs si care sunt actele cu care trebuie sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Plata cass la ii cristiclaudiu cristiclaudiu Buna ziua. Pana in luna ianuarie 2013, am avut deschisa o intreprindere individuala. In afara de aceasta am mai desfasurat activitatea de agent de asigurari, ... (vezi toată discuția)