avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Depunere declaratii fiscale aferente 2011 - ajutor !
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Depunere declaratii fiscale aferente 2011 - ajutor !


Buna !

Ma poate ajuta cineva ca sunt in ceata totala cu noile modificari legate de depunerea decl. 100 si 300 si 101.
Trebuie sa depun 100, 300 si 101 pentru o firma dizolvata/lichidata pe perioada oct - noi-dec 2011 (trimestrial) si anual 101. Declaratiile sunt pe zero.
Inteleg ca prin posta nu se mai pot trimite, asadar, ce anume trebuie sa descarc si sa completez ? Pentru oct si noiembrie folosesc formularele vechi si pt. decembrie pe cel nou ??? Sau cum ???

Inteleg ca trebuie sa am semnatura digitala. Este obligatoriu? Nu se mai pot printa si semna ca pana acum ?

Multumesc mult !

Alte discuții în legătură

Decont tva martady martady buna ziua. ajutati-ma putin va rog, daca sunt platitor de taxe trimestrial, pentru trim 4 2011 decontul de tva il fac pe formularul nou tip pdf pe toate trei ... (vezi toată discuția)
Declarare si plata imp. profit 2011 mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna dimineata! va rog sa-mi spuneti cum declaram si platim imp pe profit aferent 2011 (in baza carei declaratii), avand in vedere ca termenul limita de ... (vezi toată discuția)
Formularul 094 Adi Lungu Adi Lungu In materialele recente am citit despre formularul din titlu. Detin o firma infiintata acum cinci ani, firma care nu a avut deloc activitate, lucru declarat ... (vezi toată discuția)