avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

firma in insolventa

la data declansarii procedurii de insolventa, debitoarea noastra se afla in executare silita; ma puteti lamuri daca imi pot recupera si cheltuielile de executare pe care le-am platit executorului judecatoresc sub forma de avans? mentionez ca pentru puterile noastre suma este mare; o pot trece in cererea de inscriere in tabelul creditorilor?
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 11:40, 6 Ianuarie 2012
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri salariale titibus titibus Pentru despagubiri egale cu salariile majorate ,reactualizate si indexate de la data concedieri pina la data deciziei cistigate in instanta, pentru care am ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante impact.d impact.d Persoana juridica (SRL) am de recuperat creante de la o societate comerciala. Am actionat in instanta (somatie de plata) firma debitoare si in data de ... (vezi toată discuția)
Intrebare executor judecatoresc / avocat lauradx lauradx Bunica mea a castigat un proces ( definitiv si irevocabil ). M-a rugat sa ma interesez in legatura cu problema ei. Dansa vrea sa apeleze la un executor ... (vezi toată discuția)