avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... numar dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

numar dosar

BUNA ZIUA.am o intrebare:daca cine este la inchisoare are dreptul sa afle numarul de dosar care a fost depus la instanta pentru liberare conditionata?
Cel mai recent răspuns: ralukuutza , utilizator 12:04, 5 Ianuarie 2012
va fi citat oricum iar pe citatie apare si nr de dosar
STIU ASTA,DAR MA INTERESEAZA SA STIU DACA SE POATE AFLA INAINTE.A INTREBAT GREFIERUL SI I-A RASPUNS CA IN LEGE NU SCRIE CA DETINUTUL TREBUIE SA STIE NR.DE DOSAR,
sa intre pe acest site la instanta unde e depusa cererea, sa scrie numele lui si sa dea o cautare. Va gasi si nr de dosar
[ link extern ] /
DOSARUL ESTE DEPUS LA JUDECATORIE DAR NU O GASESC,NU STIU NICI UN NUMAR DE DOSAR SI NICI DACA II SCRIU NUMELE NU GASESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizualizare on-line nr.dosar si termen Artigas Artigas Are cineva idee,o cerere de chemare in judecata,trimisa prin Posta la Judecatoria Sectorului 1 in Noiembrie 2010,a primit nr.de dosar si termen in luna Mai ... (vezi toată discuția)
Site cu termene de judecata OANA GORAN OANA GORAN aveti idee care este site-ul in care gasesc info privind dosarele pe rol, stiu ca exista info despre dosarele aflate pe rolul tribunaleor si judecatoriilor ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune rebeca27 rebeca27 Buna ziua as dori si eu niste informatii in legatura cu iesirea din indiviziune.Am depus dosarul de iesire din indiviziune la avocata mea in luna iulie 2014 ea ... (vezi toată discuția)