avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT SI PARTAJ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT SI PARTAJ

Buna ziua
Am nevoie de un sfat.
Fiica mea este casatorita de 2 luni jumate, nu au nimic in comun decat banii castigati la nunta, banii care sunt intr-un depozit la banca, ginerele meu fiind titular si ea imputernicit.
Nu m-am asteptat ca fiica mea sa se desparta asa de repede, dar viata alaturi de sotul ei si socrii ei a devenit foarte grea pentru ea. Acum sotul ei o obliga sa-i de-a lui salariul ei sa-i administreze el banii, el avand un salariu minim pe economie si fata 1000 lei, i-a propus fetei ca sa hotarat sa plece de la parintii lui si sa se mute alaturi de noi, in casa noastra, dar sa-i dam explicatii lui pe ce cheltuim noi pensia, banii nu prea multi, sa-i dam lui banii sa-i administreze el. Ce am auzit m-a socat atat pe mine cat si pe fata mea.
Oare mai are rost sa stea langa asemenea om, desi il iubeste?
Daca divorteaza de el, mai tarziu exista riscul ca sa piarda banii din cont, sa-i i-a el, fata mea vrea sa se imparta in mod egal pentru ca si noi am cheltuit banii cu nunta, am imprumutat banii de la cunostinte, desi nu avem dovezi scrise, . El are o dovada chitanta de la restaurant in valoare de 1000 lei. Restul cheltuielilor au fost platite dupa nunta.
ei au cheltuit 3000 de lei la fel si noi.
CE SFAT IMI DATI?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:07, 5 Ianuarie 2012
Sa ia jumatate din banii din cont, sa se mute la dvs si sa dea divort. Daca si sotul va fi de acord cu divortul, pot divorta la starea civila,mai repede si ieftin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! viitorul ginere prin programul prima casă a accesat ... Irina Petrescu 11 Irina Petrescu 11 Bună ziua! Viitorul ginere, prin programul \"Prima Casă\" a accesat un credit imobiliar pentru o perioadă de 30 ani. Cu prilejul nunții, împreună cu ... (vezi toată discuția)
Buna! urmeaza sa cumpar o casa in care vor locui fiica mea si ... flori2009 flori2009 Buna! Urmeaza sa cumpar o casa in care vor locui fiica mea si ginerele meu si nepoata cu copiii si doresc sa ma asigur ca si ginerele meu va avea dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Ajutor nu-i copilul meu floteada floteada Buna ziua, Sunt in divort. Impreuna cu sotia mea avem doua fetite .Una de patru ani si cealalta de 9 luni. Datorita comportamentului bizar pe care ea il are, ... (vezi toată discuția)