avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale documente sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

documente sediu social

La o soc.comerciala expira contractul decomodat al sediului social si mandatul administratorului.
Se doreste mutarea sediului social al societatii intr-un alt sediu,dar in acelasi sector si prelungirea mandatului administratorului.
Ce documente trebuie depuse la ONRC si aprox.cat sunt taxele?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:59, 5 Ianuarie 2012
Hotarare AGA din care sa reiasa ca se doreste schimbarea sediului social si prelungirea madatului administratorului, dovada noului spatiu, contract de inchriei ori comodat, modificare act constitutiv. Taxele se calculeaza la Registru.
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2012
ContSters213050, utilizator
Nu uitati extras CF de informare pentru noul spatiu, certificat de atestare a sediului social si adeverinta eliberate de organul fiscal. In hotararea AGA se va mentiona noua adresa si durata mandatului administratorului, se depune act constitutiv actualizat. De asemenea, este necesara depunerea certificatului de inregistrare si a certificatelor constatatoare deoarece ele vor trebui refacute cu noua adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale, recodificare, schimbare sediu rocs rocs as vrea un sfat in legatura cu urmatoarea situatie; am o cesiune firma, se schimba doar actionariatul, sediul si as vrea sa fac si recodificarea ob de ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social, administrator si date identificare asociati RMD_82 RMD_82 Buna ziua, Sunt novice in domeniul asadar va rog sa ma ajutati, ca nu mai stiu cum sa continui... Am urmatoarea situatie la o societate comerciala cu 2 ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu social ivanconstantin ivanconstantin M-ar interesa pasii care trebuie urmati pt. mutarea sediului social al unui SRL dintr-un judet in altul si schimbarea administratorului. Totodata ce documente ... (vezi toată discuția)