avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare COR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare COR

dat fiind modificarile de COR din august 2011,incepind cu ianuarie 2012,ce facem daca in REVISAL nu putem introduce noul cod ?
ex.261918 consilier in proprietate industrila autorizat ,REVISALul spune COR INCORECT!!!!
Cel mai recent răspuns: TIME BM , Contabil 20:13, 5 Ianuarie 2012
Poate nu ati instalat versiunea noua a Revisalului, pe care o gasiti pe site-ul Inspectiei muncii si in care codurile COR sunt in varianta actuala ( [ link extern ] / ) .
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2012
Rodica2011, utilizator
Trebuie instalata versiunea 5.0.8 a REVISAL-ului si dupa care veti verifica daca corexctitudinea acestor coduri ... in cazul existentei unor erori faceti corectie , generati fisierul si transmiteti la ITM Revisal-ul cu noile coduri COR ....
multumesc ptr sfat ....culmea!...am instalat revisal 5.0.8....si nu apare ,altfel n-as fii venit cu cereri de ajutor ,iar ptr cei care verifica inclusiv site-ul Ministerului Muncii vor avea surpriza ca acest COR ca si altele sa nu apara in revisal...asa ca astept incontinuare precizari inteligente!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal-2012 stematud stematud Buna ziua, In data de 13.01.2012 am raportat pe site-ul ITM un contract de munca (cu data de inceput 16.01.2012). Ca de obicei am verificat daca raportul a ... (vezi toată discuția)
Erori revisal estrela2126 estrela2126 am istalat versiunea noua a revisalului si mi apar urmatoarele erori:Baza de date incarcata nu indeplineste cerintele necesare preluarii: Versiune DB ... (vezi toată discuția)
Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)