avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depisire plafon TVA I.I.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depisire plafon TVA I.I.

Buna. Am depasit plafonul pentru TVA la o intreprindere individuala in luna august, dar n-am observat numai in noiembrie. La finante au inregistrat ca si platitor de tva cu data de 01.12.2011.
Cum trebuie sa depun decontul? Numai intrarile si iesirile in luna decembrie, sau trebuie facut un inventar pana in 30.11.2011 si trebuie sa trec in decont valoarea tva-ului ce a iesit dupa inventar?
Va rog ajutati.
Cel mai recent răspuns: MARIASER , utilizator 19:02, 5 Ianuarie 2012
Trebuie depus in decont sumele pentru TVA-ul colectat si cel deductibil exact din momentul in care ati atins plafonul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La 31.12.2021 am depăsit plafonul de tva, dar nu am observat. ... Andrei_B3001 Andrei_B3001 La 31.12.2021 am depăsit plafonul de TVA, dar nu am observat. A observat ANAF în iulie 2022. Am primit certificat de înregistrare în scop de TVA începând ... (vezi toată discuția)
Depasirea plafonului de tva ContSters232561 ContSters232561 buna ziua!am o intreprindere individula infiintata in iulie 2011 care: - a depasit plafonul de Tva in luna septembrie -trebuia sa solicite inregistrarea in ... (vezi toată discuția)
Neplatitor tva devine platitor animis animis Buna ziua, Am o societate care trebuia sa devina platitoare de TVA din 01.11.2011 dar deoarece nu am observat la timp si am depus cu intarziere 010 am primit ... (vezi toată discuția)