avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit mijloace transport
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit mijloace transport

Buna ziua!
Am radiat din circulatie, la cerere, un autoturism. Nu l-am vandut, nici nu l-am predat la fier vechi, il detin in continuare, atat ca nu circul cu el. Am dus la finante Certificatul de radiere, dar impozitul nu mi-a fost anulat. Motivul invocat a fost ca impozitul nu se datoreaza pentru ca autoturismul este inmatriculat ci pentru ca il detin in continuare si este un mijloc de transport supus inmatricularii. Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: mijue , utilizator 15:20, 11 Ianuarie 2012
Daca nu o mai folosesti sa o duci totusi la fier vechi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hg nr.44 din 2004 nacl nacl [b]HG nr.44 din 2004 prin care se aprobă Normele de aplicare a Codului Fiscal [/b] Astfel, in conformitate cu pct.122, alineatele (2) şi (3), Titlul ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la impozit dumitramicmi dumitramicmi Buna ziua. Am o problema in legatura cu radierea unui autoturism. In 2005, l-am radiat din circulatie la cerere si apoi l-am vandut la REMAT ca fier vechi. ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism din circulatie - conditii, documente necesare Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Accesand link-ul de mai jos puteti citi articolul \"Cum se radiaza un autoturism - Ghid practic\", articol scris de redactorul Avocatnet.ro Roxana ... (vezi toată discuția)