avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA srl
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

srl

buna ziua1 mi-am facut un SRL cu intentia de a-mi descide un magazin alimentar undeva in ilfov .nu am cunostinte in deschiderea unei afaceri de genu...asa ca va rog daca ati putea sa ma ajutati cu niste sfaturi .: pentru a aproviziona magazinul din metro cumpar produsele cu TVA sau fara TVA? ma scuzati dar mentionez ca nu am cunostinte .in ce conditii pot aproviziona din metro cu plata peste un timp?va rog ajutatima cu niste informatii oarcare arii va multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:54, 5 Ianuarie 2012
Produsele de la soc.respectiva le cumparati cu tva-nu dvs.hotararti cum le achizitionati.
Depinde cum le contabilizati in functie de statutul dvs de platitor sau nu de tva.
In privinta termenul de plata negocierea se face cu soc.respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie fam. ori srl? victor33 victor33 Buna ziua. Locuiesc la parterul unui imobil si doresc sa deschid un magazin alimentar dar nu stiu cum sa procedez. Am rugamintea daca se poate sa-mi dati ... (vezi toată discuția)
Magazin online margoot37 margoot37 Buna ziua As dori sa deschid un magazin online de cadouri. Stiu ca trebuie sa-mi deschid o firma, ma gandeam la un II, insa nu stiu cum se procedeaza cu ... (vezi toată discuția)
Neplatitor sau platitor de tva? sara1985 sara1985 Buna, Sunt nedumerita in privinta optiunii legate de TVA pentru SRL-d pe care urmeaza sa il infiintam. Imi puteti enumera avantaje, dezavantaje? Orice sfat ... (vezi toată discuția)