avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general incasari si plati in valuta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

incasari si plati in valuta

O pensiune care cazeaza si turisti straini poate face incasari in valuta? Care sunt conditiile si documentele necesare? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Locuiesc intr-o zonă așa-zis liniștită, rezidențială, iar ... Cornelia 123 Cornelia 123 Locuiesc intr-o zonă așa-zis liniștită, rezidențială, iar vis-a-vis de mine este o pensiune turistică. Aproape în fiecare weekend se cazează aici ... (vezi toată discuția)
Jurnale pt pensiune julia1andrew julia1andrew Spuneti-mi, va rog, care este jurnalul ( sau cum se mai numeste actul respectiv) pe care trebuie sa il am intr-o pensiune pt a inregistra clientii in momentul ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa incep o afacere in domeniul turismului? 093 093 Buna ziua as dori sa stiu cum pot sa incep o afacere in domeniul turismului ? am o mostenire de familie si doresc sa fac o pensiune pentru ca am foarte multi ... (vezi toată discuția)