avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere amanare proces in numele sotului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere amanare proces in numele sotului

Bună seara
Vă rog să-mi spuneţi dacă pot face o cerere în numele soţului în care solicit acordarea unui nou termen de judecată in vederea angajării unui apărător.Soţul lucrează în strainatate şi nu poate face cererea.Va mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:26, 5 Ianuarie 2012
O scrieti si o trimiteti prin posta la instanta de judecata insotita de dovada ca este plecat din tara sau angajati un avocat care va amana procesul.
Mulţumesc.
Vreau să o depun personal la registratură mâine.O să angajez şi avocat .Vroiam să ştiu dacă o pot depune in numele lui .
Depuneti-o personal. Nu va intreaba nimeni cine sunteti. Faceti 2 exemplare, sa va ramana si dvs. unul cu data certa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitati legale de depunere a intampinarii pentru a preintampina acordarea unui termen pentru studiu. ContSters280604 ContSters280604 Am o sentinta favorabila iar paratii au facut recurs. Doresc sa -mi spuneti daca pot sa trimit recurentilor intampinarea la recurs prin posta pentru a nu cere ... (vezi toată discuția)
Termen amanare victor11 victor11 Buna ziua. In data de 26 ian 2011 am termen intr-un proces civil la care nu ma pot prezenta din cauza faptului ca la aceeasi data am de sustinut un examen ... (vezi toată discuția)
Model de cerere marinica71 marinica71 ma poate ajuta cineva cu un model de cerere in vederea solicitarii unui nou termen de judecata la curtea de apel pt angajarea unui aparator?cu cate zile ... (vezi toată discuția)