avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare dupa cod cor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare dupa cod cor

buna, am o intrebare:
muncitor necalificat care lucreaza la o firma cu CAEN 4321-lucrari de instalatii electrice COD COR 931301 se considera ca fiind din sectorul constructii din pdv salarial, si care este salariul minim in 2012 in acest caz
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:45, 6 Ianuarie 2012
700 lei , este salariul minim brut lunar ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sal min din 2011 B EDIT B EDIT buna ziua in anul 2011 un muncitor necalificat COR 931301 la o firma de lucrari de instalatii electrice CAEN 4321 are salariul minim 670 ron,este corect asa? ... (vezi toată discuția)
Pentru o societate avand cod caen principal 7820 (95%din activitate) ... ernani.international ernani.international Pentru o societate avand cod CAEN principal 7820 (95%din activitate) si cod CAEN secundar in domeniul constructiilor, reglementarile cu privire la salariul ... (vezi toată discuția)
Am o problema. stie si este amabil careva sa ma lumineze si pe ... l_alexandra l_alexandra Am o problema. Stie si este amabil careva sa ma lumineze si pe mine daca este legal ca o firma de instalatii aer (nu mai retin ce CAEN avea, dar NU de ... (vezi toată discuția)