avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru o societate avand cod CAEN principal 7820 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru o societate avand cod CAEN principal 7820 (95%din activitate) ...

Pentru o societate avand cod CAEN principal 7820 (95%din activitate) si cod CAEN secundar in domeniul constructiilor, reglementarile cu privire la salariul minim brut in domeniul constructiilor se aplica pentru 2 salariati ai societatii cu functia de muncitor necalificat la demolarea cladirilor (931301) ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 20 Decembrie 2022
In opinia mea, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariile celor din caen 3600 mirabelaanamaria mirabelaanamaria Buna ziua, am urmatorea situatie: CAEN principal 3811, Certificat constatator Registrul comertului pentru activitatii desfasurate la beneficiari Caen 3600, ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa cod cor B EDIT B EDIT buna, am o intrebare: muncitor necalificat care lucreaza la o firma cu CAEN 4321-lucrari de instalatii electrice COD COR 931301 se considera ca fiind din ... (vezi toată discuția)
Firma cod caen secundar 7112 . ionela11 ionela11 Bună ziua... Am o firma care are cod caen 7112 secundar activitate desfășurată în afara sediului social.. cod caen principal al firmei este 4741...ar ... (vezi toată discuția)