avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am o problema. Stie si este amabil careva sa ma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am o problema. Stie si este amabil careva sa ma lumineze si pe ...

Am o problema. Stie si este amabil careva sa ma lumineze si pe mine daca este legal ca o firma de instalatii aer (nu mai retin ce CAEN avea, dar NU de constructii) sa aiba angajati pe cor 931301(munictor necalificat in constructii) si sa fie incadrat la 2550 lei in 2022?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: l_alexandra , utilizator 08:35, 18 Mai 2022
Da, poate angaja pe un astfel de post.
Va multumesc frumos pentru raspuns!!!!
O zi cat mai buna va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sal min din 2011 B EDIT B EDIT buna ziua in anul 2011 un muncitor necalificat COR 931301 la o firma de lucrari de instalatii electrice CAEN 4321 are salariul minim 670 ron,este corect asa? ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa cod cor B EDIT B EDIT buna, am o intrebare: muncitor necalificat care lucreaza la o firma cu CAEN 4321-lucrari de instalatii electrice COD COR 931301 se considera ca fiind din ... (vezi toată discuția)
Incadrare co CR_MA CR_MA buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: trebuie sa angajaez un domn care are scoala profesionala cu calificarea de ... (vezi toată discuția)