avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie dupa bani reali
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie dupa bani reali

Buna ziua. As avea si eu o intrebarem dc ma poate ajuta cineva...lucrez, la 2 firme diferite, in domeniul vanzarilor amandoua....la prima sunt cu contract de munca de 7 ani, si am trecut pe "cartea de munca" salariul minim pe economie, desi eu iau mai multi bai in mana , la negru. La cea de a doua am contract stabilit pe 4 ore, desi fizic, in acte m au trecut cu 2 ore, tot asa ca sa nu plateasca prea multi bani la stat....intrebarea mea este urmatoarea: dc vreau sa mai fac un copil, stiu ca mi se va plati 75 la suta din salariul de pe cartea de munca, ori eu vreau sa beneficiez de indemnizatie dupa salariile reale pe care le iau de la firme. Se poate sa platesc eu undeva din mana, restul banilor la stat, ca sa pot lua cei 75% din salariile cumulate, sa zic asa? sau, sa mai pun o intrebare, se poate sa iau indemnizatie dupa amandoua firmele? Multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale ionutz27 ionutz27 Buna ziua! in ultimii 2 ani de activitate mi-au ramas neefectuate 16 zile de concediu de odihna. Vreau sa stiu care este modul de calcul al indemnizatiei de ... (vezi toată discuția)
Angajat cu cm 8 ore, cum mai pot realiza si alte venituri legal? flori.m flori.m buna ziua, sunt angajata la o societate cu CM 8 ore pe zi. In paralel, un prieten mi-a mai dat de facut ceva comisioane, in speta daca ii gasesc clienti noi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului tanase1985 tanase1985 Sunt pensionar de invaliditate gr 3 din anul 2009,iar sotia mea nu are nici un venit si e insarcinata.Pot sa beneficiez de indemnizatie de crestere a ... (vezi toată discuția)