avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce pedeapsa se aplica pentru un sofer ce nu a acordat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce pedeapsa se aplica pentru un sofer ce nu a acordat prioritate?

buna ziua.in urma accidentului eu fiind pasager in dreapta el neacordand prioritate a intrat exact in noi chiar in partea mea .eu m-am ales cu un hematom in frunte si la tampla .la venirea salvarii eu am refuzat sa ma duc la spital dar de adoua zi au inceput durerile cervicale la care m-am prezentat din nou la spital si m-a vazut un neurochirurg si mi-a indicat 14 zile de guler cervical si un rmn.eu am incercat sa vorbesc cu acest baiat care a intrat in noi sa-mi plateasca acest rmn plus tratamentul ssi gulerul daca nu merg sa mi scot certificat medico-legal si il dau in judecata.raspunsul lui a fost ca nu vrea sa mi plateasca nimik si prefera sa mearga in instanta.mentionez ca el deja avea permisul ssuspendat tot din cauza ca accidentase un pasager nu stiu mai bine situatia .dar as vrea sa stiu daca am vreo sansa de castig .e un mitocan de baiat.astept parerea d-voastra.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:22, 12 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
mi-aam scos certificatul dar acum am aflat ca defapt pe asigurarea masini intra si despagubire pentru vatamarii corporale.La care cei de la asigurari o cam dau cotita.eu am 14 zile de ingrijiri medicale dar cred ca voi ajunge si la fizioterapie pentru ca ma supara gatul la miscarea lui.acum ei cei de la asigurare au spus ca in baza certificatului sa -l dau pe sofer in judecata si in baza asigurari ma despagubeste.binenteles ca voi cere despagubiri. dar nu foaarte mari ca nu vor accepta cei de la asigurare.multumesc de raspuns si maia stept sfaturi.
Ultima modificare: Joi, 12 Ianuarie 2012
brunimy, utilizator
Depuneti la poli;ie o plangere penala impotriva conducatorului auto care v-a accidentat. Includeti in plangere daunele materiale si morale ce le solicitati.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal eliberat după investigații însă anterior operației. se poate face o noua expertiză? geoni geoni La inceputul lunii mai am avut un accident fluvial. Desi m-au durut capul, urechile si nasul, în zilele urmatoare m-am prezentat la serviciu. Cand durerile de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime. care ar fi varianta mai rapidă pentru obținerea despăgubirilor? Roxxy2020 Roxxy2020 În martie 2017 am fost implicat într un accident.Eu eram în dreapta ,iar în spate era un băiat care a murit pe loc!Cel de la volan a plecat acasă și de ... (vezi toată discuția)
Victima accident auto - despagubiri rca teodon teodon Buna ziua. Va supun atentiei urmatorul caz : la volan fiind,am fost implicat intr-un accident de circulatie produs din vina altui conducator auto,cu ... (vezi toată discuția)