avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general infiintare societate comerciala micro
Discuție deschisă în Contabilitate în general

infiintare societate comerciala micro

vreau sa deschis o societate comerciala dar eu ca persoana fizica am restante la banci
vreau sa intreb daca asta imi afecteaza firma si daca bancile pot sa imi ia veniturile din ceea ce fac cu firma
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:33, 6 Ianuarie 2012
Se pot lua veniturile de la firma doar daca ele sunt alocate ca dividende catre dumneavostra ca asociat in firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma LadyBlondy LadyBlondy Buna ziua.Cu ex sotul am cumparat pe o firma o hala si teren din care doar 10 % este al meu.Acuma el vrea sa ma scoata din firma fara sa imi dea nimik.Desi ... (vezi toată discuția)
Încasare dividende la o banca Karapok Karapok Buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta, am o nedumerire legata de o anume banca din Romania Pe scurt, am o societate comerciala in Timisoara, din ... (vezi toată discuția)
Deschidere societate comerciala pe numele unei persoane care lucreaza la stat toadera toadera Buna ziua! O ruda apropiata vrea sa deschida o societate comerciala pe numele mamei mele, adica ea sa fie proprietar si administrator la noua firma. El nu ... (vezi toată discuția)