avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general infiintare firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

infiintare firma

ce este mai avantajos sa deschizi o firma sau o intreprindere individuala?cu codurile caen 4781,4782,4789
Cel mai recent răspuns: edina , utilizator 12:47, 6 Ianuarie 2012
Un srl platitor de impozit pe profit 16% si de tva.
Puteti sa continuati aici seria de intrebari apasand butonul "raspunde" fara a deschide alta.
intre firma micro si intrepridere individuala care este mai buna alegerea?
O intreprindere individuala poate avea un singur cod CAEN. Deci, daca le vreti pe toate 3, va faceti firma. In fapt, puteti sa le faceti pe amandoua, cele 2 forme putand coexista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si ii in acelasi timp? sebisibiu sebisibiu Buna ziua, Pot avea un PFA is o II in acelasi timp? Am un PFA momentant si se poate sa depasesc plafonul de 119.000 EUR deci va trebui sa platesc TVA. Daca ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala si srl? mihai_dmc mihai_dmc Buna ziua, Datorita impozitarii excesive ma gandesc sa imi deschid, pe langa SRL si o Intreprindere Individuala. Am tot cautat pe internet, am citit legea, ... (vezi toată discuția)
I f-sau - p f a marianbdigaee marianbdigaee Ce este mai avantajos sa-mi deschid la momentul actual-if-sau pfa?,avand in vedere ca vreau sa-mi deschi un mic aprozar,cu bacanie...etc. Ce impozite pe ... (vezi toată discuția)