avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fond-talharie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fond-talharie

Buna ziua,

In urma unei talharii am fost chemata in instanta in calitate de parte vatamata in proces cu inculpata...ca parte vatamata nu m-am constituit parte civila in cauza(mi-am recuperat obiectul furat, la sectie de Politie am specificat ca nu merg in instanta).
Judecatoria hotaraste condamnarea inculpatei la o pedeapsa de 4 ani inchisoare, pt savarsirea infractiunii de talharie prev. de art 211alin.1,alin.2,cu aplicarea art.320.....In baza art.86 C.p.dispune suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei de 4 ani inchisoare pe o perioada de 6 ani reprezentand termen de incercare in conditiile art86 C.p.
Primesc o noua citatie, in care sunt chemata in instanta in calitate de intimat-parte vatamata,in proces cu Parchetul de pe langa judecatoria in calitate de recurent pt.Recurs-talharie.
Va rog,spuneti-mi ce se intampla daca nu ma prezint.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: rams1899 , utilizator 12:51, 6 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere din culpa al3xn01 al3xn01 Buna seara , sunt cercetat pentru ucidere din culpa cu un accident auto, dosarul a iesit de la camera preliminara am termen pe 28 luna aceasta. ce vream sa va ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa cu suspendare si recuperare prejudiciu in civil dobro dobro Tip solutie: Condamnare fără acord de recunoaştere Solutia pe scurt: În baza art. 386 Cpp schimbă încadrarea juridică a faptei reţinute în sarcina ... (vezi toată discuția)
Permis anulat Attila73 Attila73 Buna ziua. Va adresez o intrebare,legata de redobandirea permisului de conducere,care a fost anulat pt alcool. Am fost condamnat pentru aceasta infractiune ... (vezi toată discuția)