avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fond-talharie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fond-talharie

Buna ziua,

In urma unei talharii am fost chemata in instanta in calitate de parte vatamata in proces cu inculpata...ca parte vatamata nu m-am constituit parte civila in cauza(mi-am recuperat obiectul furat, la sectie de Politie am specificat ca nu merg in instanta).
Judecatoria hotaraste condamnarea inculpatei la o pedeapsa de 4 ani inchisoare, pt savarsirea infractiunii de talharie prev. de art 211alin.1,alin.2,cu aplicarea art.320.....In baza art.86 C.p.dispune suspendarea sub supraveghere a executarii pedepsei de 4 ani inchisoare pe o perioada de 6 ani reprezentand termen de incercare in conditiile art86 C.p.
Primesc o noua citatie, in care sunt chemata in instanta in calitate de intimat-parte vatamata,in proces cu Parchetul de pe langa judecatoria in calitate de recurent pt.Recurs-talharie.
Va rog,spuneti-mi ce se intampla daca nu ma prezint.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: rams1899 , utilizator 12:51, 6 Ianuarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere din culpa al3xn01 al3xn01 Buna seara , sunt cercetat pentru ucidere din culpa cu un accident auto, dosarul a iesit de la camera preliminara am termen pe 28 luna aceasta. ce vream sa va ... (vezi toată discuția)
Nelamurire intr-o hotarare judecatoreasca petre512 petre512 Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: Condamnă pe fiecare dintre inculpaţii ANGHELUTA PETRE şi MATCAªU SORIN la câte 9 luni ( nouă luni) închisoare ... (vezi toată discuția)
Permis conducere florinm1 florinm1 În baza art. 86 alin.1 din O.U.G. nr. 195/2002 R cu aplic. art. 3201 alin. 7 C.p., condamnă inculpatul VINTILÃ BOGDAN(), la pedeapsa de 1 an şi 2 luni ... (vezi toată discuția)