avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum radiez un autoturism vandut?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum radiez un autoturism vandut?

buna ziua ,am vindut o masina unei persoane prin act de vinzare cumparare de mina ,intre timp persoana a vinduto mai departe fara ami spune ,(persoana respectiva unde a, ajuns masina, nu o cunosc nu stiu cine este) ,cum fac sa o radiez ,mentionez cartea de identitate este la mine,sunt constient ca am facut o mare gresala dar asta e ,am mers pe incredere,
Cel mai recent răspuns: AlexTrusk , utilizator 14:38, 6 Ianuarie 2012
Nu stiu sigur dar ai 3 variante !!
1 : Sa te duci la un notar public cu cartea masini si sa dai o declaratie pe propria raspundere cum ca vrei sa radiez masina !!
2 : sa te duci la fisc si sa vezi daca poti sa o scazi cu cartea masini
3 : sa astepti pana ii expira ITP-ul (ceea ce deja la noi in roamnia a inceput sa nu mia fie nevoie nici de masina <<imi pare rau sa iti spun asta>>)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, am cumpărat o mașină din cauza pandamiei nu am ... Carmen Dontea Carmen Dontea Bună seara, am cumpărat o mașină din cauza pandamiei nu am reușit sa o trec pe mine. Programarea o am pe 13 decembrie da între timp mi sa stricat motorul ... (vezi toată discuția)
Salutare tuturor, doresc sa radiez un autoturism de la financiar, ... Mgsgeorge Mgsgeorge Salutare tuturor, doresc sa radiez un autoturism de la Financiar, menționez că nu am acte de vînzare cumpărare sau alte documente dar știu sigur că ... (vezi toată discuția)
Auto vanduta fara acte peterman peterman Salut. Am si eu o problema. Am vandut in anul 2006 o masina unei cunostinte fara sa fac nici un act, mergand pe buna incredere. La randul sau aceasta persoana ... (vezi toată discuția)