avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... arenda pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

arenda pamant

am contract de arenda incheiat legal.propietarul la vindut fara sa/mi spuna sinici noului propietar,a dat la notariat o declaratie ca pamintul nu este arendat .contractul este valabil inca 5 ani ce pot sa fac ca sa/l lucrez in continuare daca fostul propietar nu vrea sa/mi spuna cui l/adat ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:37, 6 Ianuarie 2012
De lucrat nu mai puteti. Puteti doar sa va recuperati daunele provocate , dar doar in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren arendat nenesa nenesa Buna seara.As dori un sfat.Am terenuri arendate cu ctr.valabile pana in 2016.Unii dintre proprietari au vandut aceste terenuri arendate unei societati ... (vezi toată discuția)
Vanzare pamant in arenda claudiu_2014 claudiu_2014 buna seara, am mai pus citeva intrebari pe forum, fara raspuns....poate acum am mai mult noroc... am un pamint in arenda, l-am vindut catre arendas, am pus si ... (vezi toată discuția)
Declaratii false la notar. terenul nu este grevat de sarcini. sanctiune allex64 allex64 poate fi desfiintat un contract de vanzare cumparare teren extravilan, incheiat in mai 2006, daca in momentul semnarii actului de catre vanzator, acesta ... (vezi toată discuția)