avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate

1.ordin de compensare se poate anula?
2. Compensare in trei exista ?
Cel mai recent răspuns: lizike , utilizator 14:09, 9 Ianuarie 2012
1. NU - daca a fost inregistrat. Daca nu a fost inregistrat (acolo unde cere legea) se rup hartiile si se fac altele.
2. Exista : si in 3 si in 4 si in mai multi.
Sunt formulare cu regim special, nu se pot rupe, evidenta lor se tine intr-un registru al ordinelor de compensare.
Daca in continutul lor s-a strecurat o gresala se pot anula, de comun acord cu partenerul iar inregistrarile se storneaza. Bineinteles, acest lucru este posibil daca perioada in care au fost operate nu a fost inchisa.
IN CAZUL IN CARE COMPENSAREA SE FACE INTRE 2 FIRME AMBELE TREBUIE SA INTOCMEASCA ORDIN DE COMPENSARE SAU AJUNGE SA FACA NUMAI UNA DINTRE ELE?

DACA AM COMPENSARE IN TREI SI ATUNCI TREBUIE INTOCMIT ORDIN DE COMPENSARE SAU PE BAZA DE B.O , CEC SAU OP. AJUNGE?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nevoie de ajutor floriana50 floriana50 Buna ziua ,sunt administrator la o administratie de locatari ,nu de mult timp ,fostul administrator are o lipsa in gestiune ,s-a stabilit sa o plateasca din ... (vezi toată discuția)
Incident de plata-inregistrat corect in cip? MARIANAV MARIANAV Va rog pe cei care ati trecut prin asta sau cunosteti legislatia sa ma indrumati daca am dreptate acuzand banca ca a publicat eronat pe CIP firma la care este ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti este legal???????? OANA GORAN OANA GORAN Am urmatoarea situatie: Clientul vrea sa-mi dea un CEC in alb(stampilat,semnat...)garantie,iar ptr. marfa care o distribui se acopera cu BO. In cazul in care ... (vezi toată discuția)