avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act vanzare cumparare

in anul 2001 am facut un act de vanzare cumparare pentru un apartament in Bucuresti cu clauza viagera. Intre timp nefolosind actul,fiind intr-o folie de protectie , sa lipit foaie de foaie, ce as putea sa fac sa recuperez actul.
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 20:47, 6 Ianuarie 2012
Solicitati un duplicat de la biroul notarului public care vi l a autentificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii contract vanzare-cumparare miky76 miky76 Cum pot afla pretul unu apartament trecut in contractul de vanzare-cumparare cu uzufruct viager pe care parintii mei l-au vandut unui nepot (de ... (vezi toată discuția)
Am pierdut actul de proprietate al apartamentului kocs kocs Am pierdut actul de proprietate al apartamentului si totusi as vrea sa-l vand. Ce pot face in aceasta situatie? Mentionez ca am cartea funciara a acestuia. (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate ataca de catre mostenitori un contract de vinzare cu clauza de uzufruct viager catre unul din copii? denisb denisb Buna ziua, Am urmatoarea situatie: In anul 2001 parintii mei si cu mine am semnat un contract de vinzare cumparare a apartamentului lor cu clauza viagera. ... (vezi toată discuția)