avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 110 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul la munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul la munca

In data de 22 decembrie 2011, am fost obligata sa demisionez din [EDITAT] unitatea bancara. Dupa aproape 2 luni de presiuni de la Directorul Judetean [EDITAT], am cedat. Nu am mai rezistat.
Intrebare: Acum pot sa actionez in instanta?
Eu am o situatie dificila. Sunt unic intretinator de familie, sunt divortata, am un copil. Tata decedat si mama bolnava (76 de ani).
Am un credit cu ipoteca, 3 credite nenominalizate si 2 carduri de credit. Venit zero.
Va rog spuneti-mi unde sa ma adresez, ce "pasi" trebuie sa urmez.
daca se poate va rog sa primesc raspunsul pe emaill: gabrielaioana66@yahoo.com
Ultima modificare: Luni, 9 Ianuarie 2012
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:45, 6 Ianuarie 2012
Daca ati demisionat nu aveti ce contesta. Speranta este in gasirea unui nou loc de munca.
Va puteti inscrie la AJOFM ca persoana in cautarea unui loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar indemnizatie somaj gabriela68ful gabriela68ful Buna ziua ! De cate ori interactionez cu functionari publici, sunt nemultumita de informatiile primite, pentru ca acestia , practic, nu cunosc deloc ... (vezi toată discuția)
Demisie rrod rrod esti un muncitor model al unei institutii ! patronul vine si iti transmite ca trebuie sa demisionezi! motivul? niciunul ! cum trebuie sa reactionez ! ce ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot refuza cursurile de calificare oferite de ajofm? someritza someritza Sant somera de la 1 nov.2011. Urmez o scoala postliceala de asistent medical generalist, sunt in ultimul an, fac practica si in acelasi timp pregatesc si ... (vezi toată discuția)