avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expertize contabile judiciare
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expertize contabile judiciare

va rog sa imi spuneti unde gasesc ultimile norme actualizate pt efectuarea expertizelor contabile judiciare. Nu ma refer la expertize fiscale ci la cele contabile cerute de o instanta intr-un proces civil. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Management Account , Consultant fiscal 21:50, 21 Octombrie 2008
:offtopic: Interventie moderator
Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau definitiv.

Este al treilea topic deschis cu acelasi subiect ... :)
otto2007 a scris:

va rog sa imi spuneti unde gasesc ultimile norme actualizate pt efectuarea expertizelor contabile judiciare. Nu ma refer la expertize fiscale ci la cele contabile cerute de o instanta intr-un proces civil. Multumesc

Vedeti pe site-ul CECCAR.
Din necunostinta de cauza,am inserat acelas anunt pe forumul de contabilitate si pe alt forum , insa fara sa stiu ca nu am dreptul decat la un singur anunt pe un singur forum,fara a incalca regulile,drept pentru care imi cer scuze!
Cumparati de la CCECAR - Norma profesionala nr.35 unde veti gasi absolut toate procedurile legate de expertiza contabila judiciara sau extrajudiciara.

In acelasi timp, puteti sa puneti intrebari pe forum sau in mesaje private consultantilor si in mod cert veti primi pareri pertinente si competente.
scuze .... CECCAR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Personalul contractual devine functionar public georgia14 georgia14 Directorul unei institutii publice subordonata consiliului local, care face parte din personalul contractual, poate deveni functionar public in temeiul art.13 ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate radu_capcaunu radu_capcaunu unui coleg de al meu ia expirat ci.suntem in germania.ce ar putea sa faca? (vezi toată discuția)
Functionar public sony_kelly sony_kelly as dori un raspuns va rog vreau sa concurez pe postul de operator rol intr-o primarie si as dori sa aflu daca facultatea de administratie publica ma ajuta ... (vezi toată discuția)