va rog sa imi spuneti unde gasesc ultimile norme actualizate pt efectuarea expertizelor contabile judiciare. Nu ma refer la expertize fiscale ci la cele contabile cerute de o instanta intr-un proces civil. Multumesc
:offtopic: Interventie moderator
Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau definitiv.
Este al treilea topic deschis cu acelasi subiect ... :)
va rog sa imi spuneti unde gasesc ultimile norme actualizate pt efectuarea expertizelor contabile judiciare. Nu ma refer la expertize fiscale ci la cele contabile cerute de o instanta intr-un proces civil. Multumesc
Din necunostinta de cauza,am inserat acelas anunt pe forumul de contabilitate si pe alt forum , insa fara sa stiu ca nu am dreptul decat la un singur anunt pe un singur forum,fara a incalca regulile,drept pentru care imi cer scuze!
Functionar public
sony_kelly
as dori un raspuns va rog
vreau sa concurez pe postul de operator rol intr-o primarie si as dori sa aflu daca facultatea de administratie publica ma ajuta ... (vezi toată discuția)