Buna ziua,
Vin cu rugamintea la dumneavoastra de a-mi spune cine are voie sa ridece pensia unei batrane luata cu intetinere dar in actul de intretine nu specifica ca are voie sa se foloseasca de bunul ei iar dansa sufera de epilepsie, alzheimer, etc. Cu aceste boli din cate stiu eu nu se mai poate da drept de semnatura, procura etc.
Dansa are 2 copii un baiat si o fata din cate stiu eu pensia este un bun al batranei chiar daca este cu intretine de catre o nepoata.
Eu inteleg ca pe actul de intretine ei sunt obligati sa respecte ce scrie in acel act nu sa se foloseasca de bani de pensie sa plateasca cheltuielile normal eu inteleg ca cei 2 fii ai dansei sa ridice pensia batranei sau sa se puna intr-un cont unde dupa moartea ei sa beneficieze copii cum se face si cu mostenire etc.
Adica copii nu au voie sa ridice pensia Batranei?
Trebuie sa ridice pensia un strain?
Batrana mai are un teren la camp pe numele ei nu sunt facute acte asta inseamna ca tot un curator poate sa devina propietar daca are voie sa faca sa ia pensia poate face si acte pe teren fara copii dansei?
Si cum se face actul la notar daca ea nu mai are discernamant?
Imi cer mi de scuze daca va deranjez cu intrebarile mele eu momentan sunt somer si nu dispun de bani pentru a luat o consultare la dumneavoastra cu toate ca as avea foare mult de povestit si foarte multe probleme cea ce nu doresc nimanui asa ceva.
Va Multumesc