avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Locuinte inchiriate de primariile de sector pentru ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Locuinte inchiriate de primariile de sector pentru tinerii care au fost institutionalizati pana la varsta de 18 ani?

Buna ziua,
Asi dori niste raspunsuri.....cine cunoaste si are idei.Am fost instutionalizat la un Centru de Plasament pana la varsta de 18 ani.In prezent am un loc de munca de unde castig doar salariul minim pe economie,din care trebuie sa platesc chiria si sa mai si traiesc.Exista vreo sansa sa primesc de la primarie o locuinta cu chirie,gen Anl sau un ajutor ptr plata chiriei?Ce acte imi sunt necesare?Mentionez ca in prezent nu am unde locui,stau pe unde apuc,prieteni,prin scariile de bloc..Multumesc,astept idei si sugesti la dvs!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:48, 7 Ianuarie 2012
Buna seara,

Incerc sa va ajut cu un raspuns pana colegii mei vor veni cu raspunsuri mai intemeiate. Exista sansa de a putea obtine o locuinta cu chirie de la ANL. Conditiile de acordare a acesteia, dar si punctajul pe care il puteti calcula singur le aflati accesand acest link:

[ link extern ]

Multa bafta!
:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru plata chiriei vali_23 vali_23 Buna ziua, Asi dori niste raspunsuri.....cine cunoaste si are idei.Am fost instutionalizat la un Centru de Plasament pana la varsta de 18 ani.In prezent am un ... (vezi toată discuția)
Buna seara vali_23 vali_23 Buna seara, Asi dori niste raspunsuri.....cine cunoaste si are idei.Am fost instutionalizat la un Centru de Plasament pana la varsta de 18 ani.In prezent am ... (vezi toată discuția)
Sfat pentru tineri proveniti din centrele de plasament firemanmihai firemanmihai Stimati utilizatori al acestui site de specialite juridica. Numele meu este Mihai N si sunt aici cu dv in dorinta de ajuta niste tineri proneviti din Centrele ... (vezi toată discuția)