avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor pentru plata chiriei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor pentru plata chiriei

Buna ziua,
Asi dori niste raspunsuri.....cine cunoaste si are idei.Am fost instutionalizat la un Centru de Plasament pana la varsta de 18 ani.In prezent am un loc de munca de unde castig doar salariul minim pe economie,din care trebuie sa platesc chiria si sa mai si traiesc.Exista vreo sansa sa primesc de la primarie o locuinta cu chirie,gen Anl sau un ajutor ptr plata chiriei?Ce acte imi sunt necesare?Mentionez ca in prezent nu am unde locui,stau pe unde apuc,prieteni,prin scariile de bloc..Multumesc,astept idei si sugesti la dvs!

Mergetiu la primarie si solicitati o locuinta cu chirie atasand actele de stare civila, adeverinta de serviciu.Intr-un oras e greu sa gasesti , mai bine la sat si oferi ingrijire contra locuinta la o familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinte inchiriate de primariile de sector pentru tinerii care au fost institutionalizati pana la varsta de 18 ani? vali_23 vali_23 Buna ziua, Asi dori niste raspunsuri.....cine cunoaste si are idei.Am fost instutionalizat la un Centru de Plasament pana la varsta de 18 ani.In prezent am un ... (vezi toată discuția)
Cum reusesc sa achizitionez cu chirie un apartament anl? eliza27 eliza27 Buna seara,ma numesc alina,am 24 de ani,am fost casatorita si am 2 fetite,din pacate nu am un amaptament unde sa stau cu cele doua fetite ale mele. Ele sunt ... (vezi toată discuția)
Locuinta de serviciu mimi1967 mimi1967 Primaria la care lucrez de 2 luni ar putea si doreste sa-mi atribuie o locuinta de serviciu din locuintele Anl deja construite...dar cum poate face legal ... (vezi toată discuția)