Buna seara,ma numesc alina,am 24 de ani,am fost casatorita si am 2 fetite,din pacate nu am un amaptament unde sa stau cu cele doua fetite ale mele. Ele sunt intr-un centru de plasament, iar eu stau la niste prieteni.Din cate am inteles, ca sa pot sa-mi iau fetitele de acolo trebuie sa am o locuinta si un loc de munca stabil. cum pot sa achizitionez cu chirie un apartament sau garsoniera anl? va rog din suflet ajutati-ma! va multumesc!
Puteți obține toate informațiile necesare de la primăria în raza căreia intenționați să obțineți locuința. Există de asemenea posibilitatea să achiziționați o locuință socială în cazul în care nu mai sunt disponibile apartamente ANL. Tot ce trebuie să știți veți afla de la funcționarii primăriei.
trebuie sa mergeti la primaria orasului dvs, de unde vi se va da o lista cu toate actele pe care trebuie sa le faceti.printre conditii se numara insa si o adeverinta de la locul de munca, deci trebuie sa si lucrati.din cate stiu eu , aceste locuinte se acorda pana in 35 de ani ...