avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum reusesc sa achizitionez cu chirie un apartament ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum reusesc sa achizitionez cu chirie un apartament anl?

Buna seara,ma numesc alina,am 24 de ani,am fost casatorita si am 2 fetite,din pacate nu am un amaptament unde sa stau cu cele doua fetite ale mele. Ele sunt intr-un centru de plasament, iar eu stau la niste prieteni.Din cate am inteles, ca sa pot sa-mi iau fetitele de acolo trebuie sa am o locuinta si un loc de munca stabil. cum pot sa achizitionez cu chirie un apartament sau garsoniera anl? va rog din suflet ajutati-ma! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: eliza27 , utilizator 09:27, 17 Decembrie 2010
Puteți obține toate informațiile necesare de la primăria în raza căreia intenționați să obțineți locuința. Există de asemenea posibilitatea să achiziționați o locuință socială în cazul în care nu mai sunt disponibile apartamente ANL. Tot ce trebuie să știți veți afla de la funcționarii primăriei.
trebuie sa mergeti la primaria orasului dvs, de unde vi se va da o lista cu toate actele pe care trebuie sa le faceti.printre conditii se numara insa si o adeverinta de la locul de munca, deci trebuie sa si lucrati.din cate stiu eu , aceste locuinte se acorda pana in 35 de ani ...
inca nu am divortat,asta este o problema?si daca sunt in divort este mai bine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru plata chiriei vali_23 vali_23 Buna ziua, Asi dori niste raspunsuri.....cine cunoaste si are idei.Am fost instutionalizat la un Centru de Plasament pana la varsta de 18 ani.In prezent am un ... (vezi toată discuția)
Locuinte inchiriate de primariile de sector pentru tinerii care au fost institutionalizati pana la varsta de 18 ani? vali_23 vali_23 Buna ziua, Asi dori niste raspunsuri.....cine cunoaste si are idei.Am fost instutionalizat la un Centru de Plasament pana la varsta de 18 ani.In prezent am un ... (vezi toată discuția)
Se poate considera ca are proprietati? liliana_grebanus liliana_grebanus Administratorul unei firme si asociat unic la acea firma poate fi considerat proprietarul unui imobil cumparat pe firma? Daca sotul meu are o firma, al carei ... (vezi toată discuția)