avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Locuinta de serviciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Locuinta de serviciu

Primaria la care lucrez de 2 luni ar putea si doreste sa-mi atribuie o locuinta de serviciu din locuintele Anl deja construite...dar cum poate face legal aceasta transformare. Precizez ca nu am varsta sub 35 ani. Fac naveta de la 60 km de orasul in care domiciliez...ceea ce a devenit insuportabil.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:17, 10 Aprilie 2017
Am inteles ca s-a dat o lege (recenta) prin care beneficiati de 900 lei lunar pt plata chiriei si utilitatilor, care priveste persoanele care au locul de munca la o distanta mai mare de 50 km de domiciliu Vorbiti cu cei de la primarie despre aceasta prevedere legala..
Ultima modificare: Joi, 30 Martie 2017
ContSters416386, utilizator
Multumesc frumos ...este doar pentru someri. Eu am venit prin transfer
Nu cred ca este doar pentru someri. poate aveti pe cineva in familie sub 35 ani care locuieste in oras, ori un prieten binevoitor, oricine, luati pe numele acestuia locuinta, dupa care dvs. va treceti in contract.
Ultima modificare: Luni, 3 Aprilie 2017
Justitiarul711, utilizator
B-) Cum??????? E tare sugestia ...dar nu se face=D>. Alta sugestie???
Lucrati in cadrul Primariei?

Alte discuții în legătură

Obtinere locuinta anl dupa 35 de ani mariangal mariangal Buna ziua. Am 45 de ani si lucrez in invatamant ca profesor. Predau la o scoala in orasulk Focsani si fac naveta zilnic 80 km dus-intors. As dori sa obtin o ... (vezi toată discuția)
Întrebare legată de locuința anl : ipoteza : - in orașul ... nicoctavia nicoctavia Întrebare legată de locuința ANL : ipoteza : - in orașul meu urmează sa se finalizeze un bloc ANL ( primul bloc ANL) , nu au mai fost blocuri ANL ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract anl rutheea rutheea buna ziua. va rog un raspuns la problema mea: locuiesc intr-o locuinta anl. cand am primit locuinta, serviciul meu era in localitatea de resedinta. intre timp ... (vezi toată discuția)