avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reziliere contract anl
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reziliere contract anl

buna ziua. va rog un raspuns la problema mea: locuiesc intr-o locuinta anl. cand am primit locuinta, serviciul meu era in localitatea de resedinta. intre timp mi-am schimbat locul de munca si acum sediul firmei unde lucrez este intr-o localitate apropiata - 20 km. conform contractului de inchiriere am dus o adeverinta de venit pentru noul loc de munca cu noul salariu. cand dna. de la serviciul locativ a vazut ca jobul meu este in afara localitatii de resedinta mi-a zis ca trebuie sa am loc de munca in oras. credeti ca mi se poate rezilia contractul de inchiriere. mentionezca locuiesc efectiv in locuinta anl, fac naveta cu masina firmei catre si de la serviciu. am buletin pe adresa locuintei anl. doar jobul este in afara localitatii. Va rog mult un raspuns din punct de vedere legal.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iulie 2014
rutheea, utilizator
Cel mai recent răspuns: rutheea , utilizator 09:07, 7 Iulie 2014
va rog mult un raspuns la intrebarea mea. multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare compensatie chirie mapn elf14 elf14 Buna ziua. De anul acesta locuiesc in chirie intr-un apartament anl, titularul de contract fiind logodnica mea, eu fiind trecut doar in fisa locativa, anexa la ... (vezi toată discuția)
Transfer spital am luat prin concursul de rezidențiat post la ... Casandra Abalasei Casandra Abalasei Transfer spital Am luat prin concursul de rezidențiat post la un spital aflat pe o raza mai mare de 50 km de unde locuiesc acum. Cei de acolo nu doresc să ... (vezi toată discuția)
Pot lua pe cineva in spatiu cu contract de inchiriere anl? monicutzmirel monicutzmirel Daca stau intr-o locinta ANL pot lua pe cineva in spatiu in baza contractului meu de inchiriere ANL. O zi buna!! (vezi toată discuția)