avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pot lua pe cineva in spatiu cu contract de inchiriere ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pot lua pe cineva in spatiu cu contract de inchiriere ANL?

Daca stau intr-o locinta ANL pot lua pe cineva in spatiu in baza contractului meu de inchiriere ANL.
O zi buna!!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 21:37, 25 Aprilie 2012
Nu, pentru ca nu dvs. sunteti proprietarul locuintei.
Daca este locuinta ANL inseamna ca este proprietar primaria deci dvs. nu puteti dispune de spatiu. De regula cei care stau in concubinaj se duc la biroul de spatiu locativ din cadrul primariei, dau declaratie ca locuiesc in concubinaj cu x, sau au mama pe y si doresc sa fie inclusa in contract. Dupa includerea in contract , persoana se poate prezenta la SPCLEP sa-si faca buletinul, fara a fi necesar acordul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu necesar un contract de comodat pentru dosar anl ioanamail23 ioanamail23 Buna ziua, Primaria a anuntat ca primeste dosare pentru locuinte anl. Continutul dosarului prevede: [i]Copie conformă cu originalul după actul de spaţiu ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala suprafata locativa ilasca_marius ilasca_marius Buna ziua, Doresc sa depun dosarul pentru ANL, iar in dosar trebuie sa depun o declaratie notariala din care sa reiasa suprafata locativa. Situatia mea ... (vezi toată discuția)
Pierdere buletin badarik badarik Buna ziua, numele meu este Ana-Maria , am 25 de ani si astazi am constatat ca nu imi gasesc buletinul, eu sunt din Braila dar locuiesc in Bucuresti, imi pot ... (vezi toată discuția)